Det står vi for

Arbejdsgrundlag

Vi arbejder på et systemisk og narrativt grundlag.

Systemisk
Det systemiske betyder, at intet kan stå alene, men altid må forstås ud fra den kontekst, de relationer og den sammenhæng, hvor det er blevet skabt.

Narrativt
Det betyder, at mennesker og organisationer organiserer deres livsforståelse og mening i fortællinger.

I den narrative arbejdsform har vi fokus på intentioner, værdier og håb. Styrken ligger i, at du får mulighed for at finde dine foretrukne fortællinger og værdier og dermed får større frihed og flere handlemuligheder.

Ledelse i praksis

Vi er optaget af at skabe bevægelse, refleksion og arbejdsglæde i de organisationer, vi samarbejder med. Vi har særlig fokus på LEDELSE i PRAKSIS.

På kanten

Vi er optaget af at arbejde på kanten. Det betyder, at vi i vores måde at arbejde på også inddrager andre fagligheder, fx musik, filosofi, litteratur, teater, kunst i bred forstand, når det er relevant og berigende for opgaveløsningen. Vi samarbejder derfor med professionelle kunstnere, instruktører og filosoffer.

Vi er stærkt analytiske, lyttende, anerkendende, udfordrende og skarpe i teori og PRAKSIS.
Vi indgår i et aktivt samarbejde med kunden, og derfor stiller vi også krav til dig som kunde.

Løsning udvikles til jer

Vi har ingen færdige koncepter. Konceptet udvikles altid sammen med kunden og ift. den konkrete opgave.

 

Samarbejdspartnere

INPRACTICA samarbejder med andre konsulenter, konsulenthuse og fagpersoner, når det er relevant for opgaveløsningen. Det betyder, at opgaven kan bemandes med et stærkt team, der har høj faglighed, og som er særligt sammensat til opgaveløsningen i jeres organisation.

 

Inpractica . Tronkærgårdsvej 43 . 8541 Skødstrup . www.inpractica.dk . Mail til Inpractica . Nanna Frost . tlf. 40 933 933Sitemap

Hjemmeside: All-Web